مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به پیام سنجش

با سلام و عرض خسته نباشید بنده در کنکور 1401 شرکت کردم و پیام سنجش واسه اومده که باید کنکور مجدد بدی به دلیل این که معدل دیپلم سال 94 و کنکوری که چند سال پیش دادم با کنکور 1401 همخوانی ندارد
در حالی که کنکور امسال هم همچین رتبه شاخی نیاورد رتبه کشوری 38 هزار و رتبه منطقه سه 12 هزار و رتبه جانبازان زیر 25 درصد 3500 هست الان من باید چیکار کنم چون هیچ گونه آمادگی ندارم که چند روز دیگه کنکور مجدد بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال باید در آزمون شرکت کنید
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری نیز شکایت خود را پیگیری کنید