مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

سلام من 21 سالمه و اسمم رقیه هستش میتونم به آوا تغییر بدم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اداره ثبت احوال نپذیرفتند از طریق تقدیم دادخواست اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید درخواست تغییر نام را به اداره ثبت مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید اگر نتیجه نداد دادخواست تغییر نام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال اقدام نمایید در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه پیگیری نمایید