مشاوره حقوقی رایگان - قانون مدنی

سلام طبق قانون مدنی چگونه دادخواست بدم که شناسنامه ایرانی بگیرم ؟باید چه کارهایی انجام دهم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تابعیت شما احراز گردد حق اخذ شناسنامه خواهید داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با استشهادیه محلی و شهادت شهود و حصور پدرو مادر در دادگاه و نامه بیمارستانی که در آن بدنیا آمدید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید اتباع هستید؟ تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما جز اتباع باشید و مادر شما ایرانی باشد ، شما میتوانید شناسنامه ایرانی بگیرید
و شما باید ابتدا دادخواست اثبات نسب مادری و فرزندی را به طرفیت مادر و پدر اقامه نمایید و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر و مادرتان ایرانی است امکان گرفتن تابعیت و شناسنامه ایرانی وجود ندارد
اگر مادر شما ایرانی است می توانید پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شرایط گرفتن شناسنامه ایرانی برای اتباع خارجی به شرح زیر است:

الف) اشخاص متقاضی اهلیت قانونی داشته باشند؛ یعنی به سن 18 سال تمام رسیده باشند.

ب) اشخاصی که درخواست تابعیت ایران را می نمایند، باید فراری از خدمت نظامی نباشند.

ج) اتباع خارجی (افغانی، عراقی و…) برای اینکه بخواهند به تابعیت ایران درآیند؛ باید پنج سال اعم از متوالی یا متناوب در ایران ساکن بوده باشند.

د) واجد شرایط بودن از لحاظ اخلاقی. مانند آن که در هیچ مملکتی به جنحه مهم یا جنایت غیر سیاسی محکوم نشده باشند. (جرم سیاسی مانع کسب تابعیت و اخذ شناسنامه ایرانی نمی باشد)

علاوه بر مواردی که ذکر شد؛ اشخاصی که قصد گرفتن شناسنامه ایرانی را دارند، باید تمکن مالی نیز داشته باشند.

به عبارتی وسایل کافی برای معیشت داشته باشند تا هزینه اضافی بر جامعه تحمیل نگردد و همچنین داشتن هنر، حرفه، صنعت و یا سرمایه مالی امتیاز محسوب می گردد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید اثبات نسب دهید و سپس تقاضای صدور شناسنامه به اداره ثبت احوال دهید . البته اگر تبعه ایران باشید مشکلی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه اتباع هستید و مادر شما ایرانی، میتوانید شناسنامه ایرانی اخذ نمایید