مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

با سلام من ی دختر ایرانی هستم که قراره با یه آقای افغان ازدواج کنم ایشون قانونی داخل کشور هستند و پاسپورت افغانستانی ام دارن میخاستم بدونم اگر مراحل قانونی طی بشه و ایشون بتونن شناسنامه بگیرن چون ایران بدنیا اومدن به ایشون وام ازدواج تعلق میگیره یا ن؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
گرفتن تابعیت ایران اصولا امکان ندارد مگر در موارد خاص

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نامبرده شناسنامه ایرانی نمی دهند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله وام ازدواج تعلق میگیرد چرا که در مورد اخذ شناسنامه اقدام نمودند.