مشاوره حقوقی رایگان - بخشش حق محجور از سهم الارث توسط قیم

باسلام
یه عمه دارم محجور هستن و بستری در بهزیستی عمویم قیومیت ایشان را عهده دار هست
پدرم قبل مادر بزرگم فوت شده . و از این طریق بعد فوت مادر بزرگ عمو عمه ام ورثه ما هستن حالا ما خونه ای داریم که قولنامه است سند قطعی نیست عموم میتونه به صورت کتبی در بنگاه سهم عمه ام را با قیومیتی که ازشون داره به ما ببخشه. و شاهدا هم امضاع کنن ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قیم مطلقا نمیتواند سهم الارث محجور را ببخشد
و در صورت بخشش سهم الارث محجور توسط قیم ، هبه باطل خواهد بود
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چنین کاری امکان پذیر نیست و در صورت اقدام باطل می باشد