مشاوره حقوقی رایگان - سهم محجور

باسلام. خانه ای ورثه ای داریم به نام مادر محجورم که بنده سرپرستشان هستم من و مادرم در همان خانه زندگی میکنیم وقتی خانه بفروش برسد وسهم افراد مشخص شود من باید سهم مادرم را به دادگاه بریزم آن وقت تکلیف من و مادرم چیست که در آن خانه زندگی میکردیم؟! حدود 2 میلیارد سهم مادرم است چطور باید در این فاصله برایش خانه ای بخرم آیا دادگاه در همین فاصله ی تحویل خانه پول را میدهد خانه برایش بخریم یا باید ما در کوچه بمانیم؟ و پول در دست دادگاه؟!

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام کاربر گرامی متاسفانه سؤال مبهم است درصورتی که منزل بنام مادر و در قید حیات هستند ضرورتی بر فروش نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما نوشتید سند خانه بنام مادر است اگر اینطور باشد تا او زنده است هیچکس حق فروش انرا ندارد مگر خودش یا قیمش انهم با اجازه داد گاه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تا زمانی که مادر در قید حیات می باشد نمی توانید بفروشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی به توان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید محاسبه دقیق از تعداد وراث و همچنین مقدار دقیق ارثیه شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشریفات مزایده باید طبق معمول انجام شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

فروش ملک محجور تنها با مجوز دادستان امکانپذیر است