مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به پزشکی قانونی

سلام خدمت شما بزرگان که به مردم کمک میکنید و راهنمایی میکنید خدا خیرتان دهد
بنده در یک درگیری با چند نفر از ناحیه شانه راست آسیب دیدم که در 3 نوبت پزشکی قانونی برام معاینه مجدد زد و پارگی لابروم شانه برام خورد دکترای پزشکی قانونی برام جراحی پیشنهاد کردن اما من جراحی نکردم و در آخرین بار پزشکی قانونی برام زده زیاد به جراحی نیاز ندارد جواب پزشکی قانونی به دادسرا این بود آسیب لابروم شانه راست خوب شده و آرش آسیب لابروم شانه راست (1 درصد ) می باشد من به پزشکی قانونی اعتراض کردم گفتم هزینه جراحی شانه من 30 میلیون تومان است چطوری شما زدین یک درصد اما پزشکی قانونی گفت چه جراحی کنی چه نکنی دیه پارگی لابروم شانه همین یک درصد است اما اگر جراحی کنی طول درمان یا نقض عضو اضافه میشه!!!! می خواستم سوال کنم آیا پزشکی قانونی درست میگه؟؟؟ چطوری برای پارگی لابروم شانه که هزینه جراحی آن 30 میلیون تومان است یک درصد دیه زدن؟؟؟ آیا اگر جراحی کنم یا در نامه دادسرا بنویسد پزشکی قانونی که شانه من به جراحی نیاز دارد اما من جراحی نکردم در دیه و مجازات متهمان من تاثیر دارد؟؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله درست است جراحي و هزينه ن در درصد ديه دخالتي ندارد