مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای پزشکی قانونی

سلام خسته نباشید
من یک کارگرم که در یکی از شب های کاری بر اثر برخورد تیر برق روشنایی اهنی با انگشتن دست راستم به شرح زیر دچار حادثه شدم.
جلسه اول پزشک قانونی له شدگی و پارگی و خونریزی دو انگشت دست راست دامیه تسخیص داده شد و برای انگشت کوچک طول درمان صادر شد. در مراجعه بعدی نظر زیر اعلام شد؛
شکستگی بند دوم انگشت پنجم دست راست و شکستگی بند سوم انگشت چهارم دست راست و قطع قسمتی از بند سوم انگشت پنجم دست راست که التیام یافته. کبودی ناخن انگشت چهار و پنج دست راست به لیست مراجعه اول اضافه میشود. ارش قسمت قطع شده بند سوم انگشت پنجم دست راست به میزان یک درصد دیگه کامل تعیین گرد.
الان اون دوتا انگشت من که دامیه بهشون تعلق گرفت یکیش شکستگی داشت پس چرا متلاحمه در نظر گرفته نشد. این به کنار انگشت پنجم من شکستگی داشت نقص عوض داشت اما فقط یک درصد ارش مشخص شد براش ایا این دیه نداره و فقط همون یک درصد ارش لحاظ میشه چون جراحاتش خیلی بیشتر از اون دوتا انگشت بود که دامیه بهشون تعلق گرفت. من به مدت دوساعت برای جراحی انگشتان دستم در اتاق عمل بیهوشی داشتم لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مطالب گفته شده را ضمن لایحه به اطلاع قاضی برسانید و تقاضای بررسی مجدد بدهید