مشاوره حقوقی رایگان - تصادف پسرم

پسرم درماه حرام1399/12/23 بروی خط عابرپیاده باخودرو تصادف کرده
*دچارضربه مغزی وبمدت 15روزکما بوده
*کبدازشش نقطه دچارپارگی شده، یک تادونیم سانت
*ران پای چپ کاملا شکسته تحت عمل واستفاده ازپلاتین واستخوان مصنوعی
*پارگی بازوراست به طول ده سانت وبخیه
*دررفتگی کتف راست
*پارگی تاندول ورباط کتف دست وعصب
که دوبارتحت عمل پیوندقرارگرفته الان کتف حالت چرخش نداره تاروبروی قغسه سینه بالا میاددیگه بالانمیاد ازبغل هم تاموازات شانه دیگه بالانمیره ضمنا استخوان کتف هم شکسته
*شکستگی دندان جلوی بالا
*چندقسمت ازبدن خراش وبخیه
لطفامقداردیه ای که بهش تعلق میگیره چقدرهست خواهشن جواب وراهنمایی
ایانیازبه گرفتن وکیل هست

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در تمامی دعاوی کیفری و حقوقی بهتر است جهت سهولت پیگیری و جلوگیری از اشتباه از یک وکیل دادگستری کمک بگیرید
تعیین درصد دیه با کارشناس پزشک قانونی می باشد که مقدار آن را نیز واحد اجرای احکام تعیین می نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد