مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

باسلام وخسته نباشید.من اقا هستم خانمم یک ماه درخواست طلاق داده و بدون اجازه بنده منزل راترک کرده همچنین بدون اجازه فرزند 3ساله ام را باخود برده.بنده اظهار ودادخواست عدم تمکین دادم.برای ملاقات فرزندم رفتم ک معامنت ازسوی همسرم و پدرخانمم شدم.وفقط فرزندم را دیدم.بعداز 25روز دوباره رفتم به دیدن فرزندم.وفرزندم را ک با اجازه همسرم به منزلم آوردم حالا 10روز هست ک فرزندم بامن زندگی میکند.باهمسرم حرف زدم گفت بچه 3هفته پیشت باشه ولی حالا همسربنده ازمن دادخواست حضانت فرزندم راداده..حالا بنده هم بخاطر عدم صلاحیت همسرم ک نه درآمد دارد ونه منزل پدرش جای مناسبی برای رشدفرزندم داردوهم بنا به شواهد اهالی ساختمان ک دران زندگی میکردیم ک همسربنده فرزند 3ساله ام رو تنبیح بدنی و سروصدا خشن آمیز میکرده وهمچنین از قرص های چاقی بدون نخسه پزشک وبدون مجوز استفاده میکرده میتوانم درصورت اثبات حضانت فرزندم را بگیرم...وایا الان باوجود دادخواستی ک همسرم برای حضانت داده فرزندم را تحویل همسرم بدهم یا درکنارم تا روز دادگاه باشه..ممنون میشم راهنمایی کامل کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید بچه را نزد خودتان نگه دارید تا زمانیکه دادگاه اعلام رای نهایی کند
در صورت تمایل برای کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

فرزندتان را تا روز دادگاه نگه دارید
تا زمانیکه دادگاه اعلام رأی نهایی را صادر نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا تصمیم دادگاه نزد خویش نگهداری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر عدم صلاحیت زوجه احراز گردد و مصلحت طفل ایجاب نماید
دادگاه حضانت را به زوج خواهد داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام تا زمان صدور رای قطعی و ابلاغ اجرائیه می توانید فرزندتان را پیش خودتان نگه دارید