مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن از شراکت مغازه

یک مغازه الکتریکی با پسر عموم راه انداختیم بصورت کاملا 50 ، 50 حالا بعد 6 سال پیشنهاد داد جدا بشیم، من هم قبول کردم، برج 12 سال 1400، اول قرار بود پول اجناس رو به قیمت روز حساب کنیم و نقدی پرداخت کند، ولی به حرفش عمل نکرد و تا امروز این پول رو خرد ، خرد داده ، در واقع اجناسی که سهم من بوده و امانت بوده رو فروخته سودش رو برداشته و اصل پول جنس رو به قیمت سال گذشته که قیمت گرفتیم به من داده ، الان هم یک چهارم از پول اجناس باقی مونده و داره اذیت میکنه و امروز و فردا میکنه ،
سوال : من میتونم بابت اختلاف قیمت که جنسها رو لیست کردیم و حساب کردیم با توجه به زمان پرداخت که 2 الی 3 ماه از اون زمان گذشته و قیمت اجناس به شدت گرون شده و عدم پرداخت باقی بدهیش شکایت کنم ؟ ایا به نتیجه میرسه و چقدر زمان بر هست ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می بایست مطابق توافقات خود عمل شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه و زمان قابل پیش بینی نیست
طبق توافق می توانی. پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه و زمان قابل پیش بینی نیست
طبق توافق می توانی. پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به صورتجلسه توافقات شما دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قابل اقدام است زمان قا بل پیش بینی نمی باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
نتیجه قابل پیش بینی نیست