مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

سلام
خسته نباشید
در خصوص پرونده ای حقوقی در انتهای دادنامه نوشته شده که رای صادره غیابی بوده 20 روز پس از ابلاغ قابل واخواهی و پس از آن 20 روز قابل تجدید نظر و مربوط به شخصی است که در زندان هست حال میخواستم ببینم این شخص بعد از گذشت 40 روز دقیقا به چه صورتی باید واخواهی بدهد؟ از زندان باید این کار را انجام دهد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پرسشگر محترم" در فرض سؤال به نظر می رسد موضوع را اشتباه متوجه شده باشید . محکوم علیه غایب حق دارد ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ واقعی رأی غیابی (ابلاغ به مخاطب) ، نسبت به رأی غیابی اعتراض نماید . مهلت 20 روزه تجدید نظر خواهی از تاریخ ابلاغ قانونی رأی واخواهی آغاز می شود و نه 20 روز از تاریخ انقضاء مهلت قانونی اعتراض به رأی غیابی . اعتراض به رأی غیابی در مهلت مقرر از داخل بازداشتگاه یا ندامتگاه امکان پذیر است . تا زمانی که رأی غیابی به محکوم علیه غیابی ابلاغ واقعی نشده باشد ، این مهلت 20 روزه همچنان پابرجاست چه دربند و در حبس باشد و چه نباشد ضمن اینکه در حبس بودن از جهات موجه اعتراض به رأی غیابی خارج از مهلت مقرر قانونی نیز می باشد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله درخواست اعتراضی خود را حسب مورد به اداره زندان و یا تحت الحفظ به دفتر صالح تقدیم می نماید.

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

ملاک تاریخ ابلاغ واقعی است و اون شخص می تواند دادخواست واخواهی خویش را از طریق وکلای دادگستری یا شخصاً و از طریق اداره زندان ارائه بدهد.

یک وکیل

ایشان باید دادخواست و لایحه واخواهی خود را شخصا یا توسط وکیل دادگستری یا از طریق اداره زندان ثبت و به مرجع صالح تقدیم نمایند