مشاوره حقوقی رایگان - شکایت طلای زوجه از زوج

سلام علیکم
50گرم طلا در 10سال پیش قید شده در عقدنامه رسمی برای زن سابقم خریدم.
وحالا پس از دو سال که متارکه شده
رفته شکایت کرده که شوهرم در زندگی مشترکمون طلاها مو ازم گرفته و خرج زندگی کرده...
در صورتیکه نه مغازه ای شاهد این فروش هستش و نه شاهدی که من بردم و فروختمشون...
و فاکتور طلا هم به دادگاه ارایه نداده ....
آیا با این تفاسیر من ( زوج ) برای مجدد 50گرم طلا رو خسارت بدم؟

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
بار اثبات این موضوع برعهده مدعی میباشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر است
می توانید درخواست مشاوره نمایید تا بهتر راهنمایی تان کنم

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام اثبات این ادعا با توجه به شرحی که نوشتین بعید بنظر میرسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود می‌توان تامین دلیل نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادگاه با توجه به دفاعیات شما تصمیم خواهد گرفت و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر نتیجه ای نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر طلا متعلق ب زوجه بوده میتواند ان را بفروشد . مگر انکه با ارایه فاکتور ب نام خودتان دادخواست استرداد طلاجات دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید دفاعیات انجام شود و دادگاه محترم تصمیم می گیرد.