مشاوره حقوقی رایگان - طلا ذکر شده در عقدنامه

سلام
توی عقد نامه نوشته شده که پنجاه گرم طلا دریافت کردم که من اقرار ب دریافت کردم اما پدر پسر من و پسرشو ازخونه بیرون کردکه پسرشون هم با اونا همدست بود و من هیچ طلایی با خودم نیاوردم حتی اجازه منزل رو به من ندادن براجهیزیه هم اجازه ورود ب من ندادن تکلیف اون طلاها چی میشه من چجور ثابت کنم که اون طلاها پیش اوناس ایا دادگاه سوگندبه قران رو قبول میکنه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی سوگند به هم می شود و برای جهیزیه نیز باید دادخواست بدید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا اظهارنامه ای مبنی بر عودت طلاجات مزبور برای ایشان ارسال نمایید و سپس مستند به شهادت شهود، سوگند، عقدنامه و اظهارنامه و لیست سیاهه و.... دادخواست استرداد طلاجات و جهیزیه مطرح نمایید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير نيازمند ادله اثبات دعوي است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا یک اظهارنامه برای وصول طلاجات دهید و بعد دادخواستی هم برای استرداد طلا و جهزییه براساس دلایل و مستندات ارایه دهید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام طبق ‌ماده 272 قانون آیین دادرسی مدنی؛ هرگاه خواهان (‌مدعی) فاقد بینه و گواه واجد شرایط باشد و خوانده منکر ادعای خواهان بوده به تقاضای خواهان، منکر‌ ادای سوگند می‌نماید و به موجب آن ادعا ساقط خواهد شد. بنابراین در صورتی می توان به سوگند روی آورد که ادعا وجود داشته باشد و ثانیاً دلیل و اماره ای بر صحت ادعا وجود نداشته باشد و مهمتر انکه اگر مطمئن هستید همسرتان انسان متشرعی هست که سوگند دروغ نمیخورد میتوانید به ان استناد کنید.پینشهاد میگردد در کنار سایر دلایل از قبیل شهادت شهود و فاکتور طلاجات و لیست سیاهه دادخواست استرداد طلاجات بدید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شاهد و یا سوگند می تواند به شما کمک کند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید دادخواست استرداد صلا داده شود در مرحله آخر اگر دلیل دیگری غیر از سوگند باشد می‌توان درخواست سوگند کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه شما اقرار به دریافت طلا ها کرده اید پس خود شما باید با ارائه مستندات و مدارک اثبات نمایید که طلاها را دریافت نکردید یا طلاها در نزد زوج میباشد و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید با شهادت شهود و سوگند خلافش را اثبات کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوگند تنها در صورتی قابل پذیرش است که هیچ گونه دلیل محکمه پسندی وجود نداشته باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست شما قصد دارید طلاها را استرداد کنید ؟ یا شوهر شما آنها را مطالبه کرده ؟

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به اقرار شما اثبات عدم اخذ طلاها بسیار مشکل است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

شهادت شهود و دلایل دیگر در اثبات موضوع مهم است قاعده ی فقهی البینه علی المدعی و الیمین و من انکر

ضمن اینکه ماده 272 قانون آیین دادرسی مدنی؛ هرگاه خواهان (‌مدعی) فاقد بینه و گواه واجد شرایط باشد و خوانده منکر ادعای خواهان بوده

به تقاضای خواهان، منکر‌ ادای سوگند می‌نماید و به موجب آن ادعا ساقط خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله سوگند امکان دارد ولی اگر مطمین هستید همسر شما سوگند دروغ نمی‌دهد درخواست سوگند کنید در غیر اینصورت با شهادت شهود و سایر قراین از جمله اینکه شما را بیرون کرده و تمام وسایل شما در منزل باقی هست و همینطور یک اظهار نامه که جهت عودت طلاها به او میدهید مسأله را ثابت کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

در اجرای حکم دعوی استرداد جهزیه ، درخواست دهید که همراه با مامور نیروی انتظامی به منزل مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله مورد قبول است
اظهارنامه ای در این خصوص ارسال کنید و دادخواست مناسب تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به شهادت شهود استناد نمایید بدوا اظهارنامه ارسال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام اظهارنامه استردادطلا ارسال کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنامه ای مبنی بر عودت طلاجات مزبور برای ایشان ارسال نمایید و سپس مستند به شهادت شهود، سوگند، عقدنامه و اظهارنامه و لیست سیاهه و.... دادخواست استرداد طلاجات و جهیزیه مطرح نمایید.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورتی که بتوانید اثبات نمایید ممکن است

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اول اظهارنامه دهید و بعد دادخواست برای استرداد طلا و جهزییه بر اساس دلایل و مستندات بدهید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به درج اقرار در سند رسمی ازدواج خیر امکانپذیر نیست