مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

سلام عرض ادب. پدر مادرم الان 8 سالی هست که فوت کرده یک ملک با مساحت 314 متر با صلح نامه قدیمی در تاریخ 1359/8/1 خریداری کرده و به دایی ام سال 1370/9/7 در یک صلح نامه سه دونگ از شمال زمین را با اثر انگشت خودش همسرش و فرزندانش بخشیده به دایی ام و سال 1374/10/4 از پدربزرگم که سواد ندارد با دوشاهد که یکی شون بی سواد بوده دایی ام برای ساختن ملک خودش که قولنامه از شهرداری برای ساخت ساز قابل قبول هست با اثر انگشت پدر بزرگم 160 متر از شمال ملک را در قولنامه ولی با قید کردن مبلغ خریداری کرده است و دیوار وسط هم در آن نوشته شده است دایی ام ادعا می کند که پدربزرگم سه دونگ از ملک را بهش بخشیده و 160 متر هم ازش خریداری کرده است آیا ما می‌توانیم ثابت کنیم که سه دونگ از ملک که برای پدر بزرگم بوده و ارثی هستش

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
ادعای ایشان درخصوص هبه باید بررسی شود و ایشان مدعی هستند و‌وظیفه اثبات برعهده ایشان میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در مورد سه دانگ که قرارداد صلح وجود دارد صحیح است و مصالح مالک است
ولی در مورد بقیه زمین ، ورثه میتوانند دادخواست اقامه نمایند
و شما باید ابتدا دادخواست انحصار وراثت اقامه نمایید
و سپس باید دادخواست تقسیم
ترکه به طرفیت تمام ورثه
مطرح بشود و
و اگر هر کدام از ورثه ادعایی دارد باید ادعای خود را در دادگاه
اثبات نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد سه دانگ زمین مشکلی نیست اما نسبت به مابقی باید رضایت وراث باشد و یک نفر به نمایندگی از بقیه وراث دادخواست گواهی انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث هر یک از وراث حین الفوت دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد سه دانگ که قرارداد صلح وجود دارد صحیح است ودایی مالک استولی در مورد ادعای خرید 160متر یک نفر به نمایندگی از بقیه وراث دادخواست گواهی انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث هر یک از وراث حین الفوت دهید تا تکلیف مشخص شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است