مشاوره حقوقی رایگان - ارث مادر

سلام خسته نباشید. ما 9 فرزند هستیم اگه فقط یک نفر راضی نباشه که ارث بگیره مخالف باشه آیا به بقیه فرزندا ارث تعلق میگیرد یا نه؟؟؟؟ سپاس از پاسخگویی

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله. اگر هریک از ورثه سرتقسیم اختلاف داشته یکی از ورثه می‌تواند از طریق دادگاه دادخواست تقسیم ترکه دهد وتقسیم شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله و سهم شخص مورد نظر در صندوق دادگستری واریز میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بقیه فرزندان می توانند با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهند.
در صورتی که قابل تقسیم نباشد از طریق مزایده به فروش می رسد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله میتوانید از طریق دادگاه تقسیم ترکه را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر یک از وراث به تنهایی میتوانند سهم خود را مطالبه کنند نیازی به رضایت سایرین می باشد