مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم سکینه

سلام خواستم بدونم ک اسم سکینه قابل تغییر هست و اسم های پیش نهادی ثبت احوال برای تغییر اسم سکینه چی هستند ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با سلام و احترام ؛؛؛ در تغییر نامه های مذهبی به طور کلی عوض کردن اسم هایی نظیر زهرا ، لیلا،فاطمه، علی، محمد و زهرا تقریبا امکان پذیر نمی باشد. افرادی که اقدام به تغییر این نوع اسامی می زنند باید به دادگاه مراجعه کنند که مخالفت شدیدی علیه تغییر نام مذهبی وجود دارد برای تغییر نام مذهبی و یا به طور کلی هر اسمی، افراد می بایست 18 سال به بالا باشند. البته افرادی که کمتر از18 سال دارند، با داشتن حکم رشد، می توانند برای عوض کردن نام خود اقدام کنند. جد پدری و یا خود آن ها نیز با ارائه شناسنامه خود می تواند برای تعویض اسم فرزند زیر 18 سال خود اقدام کنند ، با ارایه دلایل آز دادگاه موضوع را انجام دهید البته چون تغییر نام شما مذهبی به مذهبی است پیگیری موضوع در خود ثبت احوال برایتان میسر است.

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام بله میتوانید، اسم پیش فرضی وجود ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید پیش فرضی در این خصوص وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
به سارا ساره فاطمه و... می‌توان تغییر داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تغییر اسم سکینه امکان دارد
ولی باید دلیل داشته باشید
و شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست بدهید
و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ثبت درخواست تغییر نام از طریق اداره ثبت ونهایتا دادگاه امکانپذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا از اداره ثبت و اگر نشد از دادگاه پیگیری کنید قابل تبدیل به اسامی دیگر هست

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق دادگاه تغییر نام درخواست کنید و باید خودتون یک نام معرفی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد