مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

با سلام اسم من سکینه هستش
اسمم مناسب سنم نیست و برام سنگینه و واقعا اذیتم میکنه
از طریق ثبت احوال درخواست دادم ولی با درخواستم مخالفت شد
برای دادگاه درخواست بدم چقدر امکان موافقت با درخواستم هستش؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در دادگاه خوب دفاع کنید و
ادله داشته باشید پذیرفته خواهد شد البته بستگی به اسم جدید شما هم دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر شخصی در طول زندگی خود می تواند نسبت به تغییر نام و نام خانوادگی خود اقدام نماید لذا از طریق دادگاه اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قابل پیشبینی نمی باشد 50/50

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از ابتدا می بایست ازرطریق دادگاه اقدام کنید انجام بدید انشااله موفق می شوید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

استشهادیه محلی تنظیم نمایید که از کودکی شما را به نام خواهان تعییر صدا می زده اند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در شعبه بدوی اصولا ممکن است پذیرفته شود اما در تجدیدنظر رد خواهد شد. البته مهم است که شما چه اسم جایگزینی دارید؟؟. سوالی بود تماس بگیرید

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

رویه قضایی معمولا در این خصوص با انعطاف عمل می‌کند و رای به تغییر نام صادر می‌کنند