مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام.‍ پدر من سال 68 فوت کردن. یک خانه و یه مغازه سر منزل برای ما به ارث گذاشته اند. ولی ما فرزندان به دلیل زنده بودن مادرم اقدام به فروش ملک تاکنون نکردیم. یکی از برادران مغازه سر خونه رو خودش به رهن و اجاره واگذار کرده و استفاده شخصی میکند. بدون اینکه حقی به بقیه بدهد حتی مالیات ان را هم چندسالی است پرداخت نکرده است. ما به دلیل ناراحتی مادرم اقدامی نکردیم که اختلافی پیش نیاد. ایا موقع فروش بعد از مرگ مادرم میتوان همه حق و حقوقات این چندساله رو از برادرم بگیریم. یعنی حق و حقوقات رو محاسبه کنیم از سهمیه ارث او کم شود.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله ولی بهتر است زودتر تامین دلیل دال بر تصرف مغازه توسط برادرتان اخذ کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله .شما میتوانید اجرت المثل ایام تصرف را از ایشان شکایت کنید بعد از ارث کم کنید .