مشاوره حقوقی رایگان - تغییر عنوان شغلی

با سلام و احترام
اینجانب در شرکت تعاونی بدون قرارداد در سمت حسابداری مشغول به کار شدم و بعد از 5سال با یک صورتجلسه هئیت مدیره از سمت حسابداری عزل شدم و سایر امور اداری و بازرگانی منصوب شدم ولی کارفرما حدود یک سال بدون اطلاع بنده در لیست بیمه به عنوان کارگر قراردادی و کارگر ساده لیست ارسال کرده و میکنه و تغییر هم نمیده از اداره کار پیگیری کنم قابل پیگیری هست که به نتیجه برسم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
و شما باید در هیات تشخیص اداره کار اقامه دعوا نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توانید از طریق هیت تشخیص پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید