مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن کلید توسط مستاجر قبلی

سلام وقت بخیر
یکماه پیش بنده واحدی قولنامه کردم و مبلغی به عنوان پیش پرداخت به موجر پرداخت کردم که مستاجر فعلی دو سه روزه خالی کنه مدت 3 هفته زمان برده خونه رو تخلیه کنه حالا یک هفتس کلید نمیاره تحویل نمیده من هم بلا تکلیف موندم،بنگاه و موجر تماس میگیرن باهاش پاسخگو نیست در خونه اشنا و فامیلش رفتن همش امروز و فردا
از طرفی من مستاجر هم مهلتم تموم شده وقتی ندارم دنبال خونه دیگه ای بگردم
چه فکری میشه کرد چه چاره ای میشه پیدا کرد لطفا راهنمایی کنین ممنونم

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید وکپی مدارک نیز ضمیمه نمایید،یاقرارداد رافسخ نموده وپول خود را مسترد نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است توافق نمایید
اقامه دعوا طولانی خواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد ،دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید
با اینکه دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است سازش نمایید در غیر اینصورت دادخواست الزام به انجام تعهد علیه موجر طرح نمایید و در صورت عدم ایفای تعهد مبلغ پرداختی و خسارت را از ایشان مطالبه نمایید