مشاوره حقوقی رایگان - ندادن کلید خانه بعد از اتمام قرارداد

سلام
پابان شهریور موعد اتمام قرارداد مستاجرم بود موقع تحویل خسارت هایی به ملک وارد کرده بود و قبوض را تصویه نکرده‌اند
زیر بار خسارت وارد شده نرفتن و همینطور از بنده خواستند برم برای تسویه قبوض بنده کلید رو تحویل نگرفتم و قرار شد بعد درست کردن مشکلات کلید رو به املاک تحویل بدند اما اینجانب موقع تحویل رفتم و ایشون نیامدن.
چه کاری باید انجام بدم البته بده گفتم برای هر روز تاخیر باید طبق قراداد هزینه بدید راهکار درست چیست؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای خسارتهای وارده می توانید تامین دلیل بدهید و خسارت را از ودیعه هنگام تخلیه کسر نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید بدواتامین دلیل دهید و سپس خسارت را از ودیعه کسر نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا خانه را تحویل
بگیرید
و سپس دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس
رسمی تمام خسارات مشخص گردد
و بعد باید دادخواست مطالبه خسارات را به طرفیت مستاجر اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه ضرر و زیان تنظیم نمایید