مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودروی معیوب

سلام 8 ماه پیش یه پیکان وانت خریدم 3 روز بعد خرید گیربکس و دیفرانسیل خراب شد با فروشنده که همون صاحب بنگاه بود تماس گرفتم گفت هزینشو میده امروز فردا کرد تا اینکه بعد 3 هفته موتور یاتاقان زد مکانیک گفت که موتور زمان فروش هم خراب بوده چند بار به فروشنده زنگ زدم امروز فردا کرد حضوری رفتم مشکل حل نشد تا اینکه به خاطر گرفتاری کاری 6 ماه بعد خرید شکایت کردم کارشناس تایید کرد رفتیم شورای حل اختلاف که اونجا گفتن چرا همون هفته اول نیومدی بعد 6 ماه که ملاک خرابی خودرو در زمان فروش نمیشه که هرچی گفتم من 3 روز بعد خرج کردم و فاکتورامم تاریخ دارن کارشناسان تایید کرده گوششون بدهکار نبود البته هنوز جواب قاضی نیومده خواهش میکنم راهنماییم کنید از این به بعدشو چیکار کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. فسخ معامله به علت عیب باید فوری اعلام شود.
اگر فروشنده انکار کند و قبول نکند دادخواست شما رد میشود.
سعی کنید از فروشنده در خصوص اعلام فسخ اقرار بگیرید .
با شهادت شهود هم میتوانید اثبات کنید.

ولیکن مطالبه مابه التفاوت قیمت خودرو سالم و معیوب این شرط فوری بودن را ندارد. آنرا میتوانید اقدام کنید.