مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اعسار

سلام. من محکوم به هستم درخواست تقسیط دادم کارمندم و متاهل و تنها مالم حقوق ماهانه ام می باشد که دادگاه بدوی یک چهارم توقیف و تاکنون به حساب دادگاه واریز میشود حالا دادگاه محترم بدوی حکم داده 70درصد دریافتیم باید بدم پیش پرداخت حالا با خرج زندگیم چکار کنم ایا در دادگاه تجدید نظر اون بحث یک چهرام رای میده یا باز همون رای بدوی تایید می کند لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دلایل خود را در دادگاه مطرح نمایید مورد توجه قرار می گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید در مهلت قانونی اعتراض بزنید تا تعدیل در تقسیط شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پیش پرداخت باید پرداخت گردد
ولی ممکن است دادگاه تجدیدنظر مبلغ پیش پرداخت را کم نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل. لکن پیش پرداخت باید تأدیه گردد