مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازمانده در صورت دریافت جواز کسب

سلام خسته نباشین
من مستمر بگیر مادرم هستم که 10 سال فوت کرده الان جایی سرکارم می‌خوام به بانک مراجعه کنم و دسته چک دریافت کنم روی جواز صاحب کارم ولی بیمه نیستم ایا بعد از درخواست حقوق من قطع میشود یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که متوجه شوند شما جایی شاغل هستید ممکن است حقوق شما قطع بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر متوجه بشوند که شما شاغل هستید مستمری قطع خواهد شد