مشاوره حقوقی رایگان - مستمری فوت مادر

سلام خانمی مطلقه هستم مستمری مادر فوت شده ام را میگیرم آیا اگر جواز کسب بگیرم مستمری قطع می شود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف اخذ پروانه کسب خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر گرفتن پروانه کسب از جانب دختر مانع قطع شدن حقوق مستمری پدر نخواهد شد و همچنان میتوانند آنرا مطالبه کنند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این احتمال وجود داردچرا که ممکن است ارگان مربوطه استناد نماید که شما درآمد دارید بهتر است با کانون بازنشستگی صحبت نمایید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

از طریق سازمان بازنشستگی جویا باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مستمری به افرادی که منبع درآمد ندارند تعلق می‌گیرد وقتی جواز کسب دریافت می‌نمایید نشانگر آن است که منبع درآمد دارید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در صورت اطلاع دستگاه مربوطه بله
موفق باشید.