مشاوره حقوقی رایگان - وکالت اخذ خسارت بیمه بدنه ماشین تصادفی

سلام
من ماشینم چپ کرده، شخصی اون رو از من خریداری کرد. قسمتی نقد مابقی هم از من وکالت گرفت که کارهای بیمه بدنه رو انجام بده تا مبلغ خسارت بیمه به حسابم واریز بشه. الان بیش از سه ماهه با اینکه پرونده در بیمه دارم ولی داغی رو تحویل نمیده. میخواستم بدونم احتمالش هست که کلاهبرداری کرده باشه؟ چون ماشین و تمام مدارکش رو گرفت. و اینکه از نظر حقوقی آیا میتونه خسارت بیمه رو به حساب خودش واریز کنه. نوع وکالتی که بهش دادم هم وکالت کاری برای بیمه بوده.
ممنون

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر وکالت در اخذ خسارت ندادین خیر بیمه مجاز به پرداخت خسارت به ایشان نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید وکالت شما بررسی شود اگر وکالت در اخذ وجوه بیمه داده باشید میتواند مبالغ را دریافت کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید مفاد وکالت‌نامه مذبور برسی گردد تا بتوان پاسخ قطعی داد