مشاوره حقوقی رایگان - رضایت دادن شاکی در کلانتری

با عرض سلام و خسته نباشید. میخواستم بدونم که همسر بنده از من به جرم تهدید و حبس غیر قانونی شکایت کرده پرونده رو دادسرا ارجاع داده به کلانتری برای تحقیقات ولی با همسرم رفتیم کلانتری افسر پرونده با وساطت کردن از همسرم رضایت گرفت و داخل برگه رضایت نوشت که اینجانب ... به عنوان شاکی پرونده از همسرم آقای ... به عنوان متهم پرونده رضایت بی قید و شرط خود را اعلام میدارم پدر ادامه نوشت در صورت امکان از قاضی پرونده تقاضا دارم پرونده را به مدت یک ماه نگه دارد خواستم بدونم با دادن رضایت همسرم به این شکل که نوشته پرونده مختومه میشود یا قاضی پرونده اونو تا یک ماه نگه میدارد و بعد مختومه میکند؟ و سوال دیگه ای که دارم اینه که من شب که با همسرم دعوا و بحثمون شد ساعت 12شب زنگ زد به پدرش که بیاد ببرش منم به خاطر این که پدرش همسرم و نبره قفل زدم به درب آپارتمان البته دوتا بچه هام باهاش داخل بودن و رفتم بعد از نیم ساعت اومدم دیدم پدر همسر بنده اومده و رفته اومدم در رو باز کردم و رفتم داخل خانه پیش زن و بچه هام بعد فهمیدم من که درب رو بستم و رفتم همسرم و پدر خانمم زنگ زدن به 110 و درب خانه رو که قفل زده بودم صورتجلسه کردن و فردا ازم همسرم به جرم تهدید و حبس غیر قانونی آزمون شکایت کرده آیا قفل زدن درب به روی زن و بچه در ساعت 12شب به مدت یک ساعت جریمه البته درب رو قفل زدم و رفتم و بعد از یک ساعت اومدم بازش کردم آیا جریمه یا نه ؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر رضایت باید بدون قید و شرط باشد
و پرونده مختومه خواهد شد و قرار موقوفی تعقیب از بابت جنبه خصوصی جرم صادر خواهد شد
ولی ممکن است از بابت جنبه عمومی جرم مجازات تعیین بشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر، رضایت باید بدون قید و شرط باشد
جریمه مربوطه بستگی به جنبه عمومی جرم دارد