مشاوره حقوقی رایگان - حبس غیر قانونی

سلام خسته نباشید تقریبا یسالو نیم پیش من با خونوادم بعضی موقع ها یخورده درگیر میشدم من از شهرستان به تهران رفتم مادرم و برادرش گولم زده بودن که بیا بریم بگردیم بعدش از ترمینال که سوار ماشین برادر مادرم شدم رفتن داخل بیمارستان روانپزشکی و بعد من رفتم بیرون دنبالم کردن چندتا نگهبان بزور من رو بردن در بیمارستان و بعد ازینکه دکتر دید منو و با مادرم صحبت کرد منو در بخش بستری یا زندانی کردن پیشه معتادا تقریبا 15 روز من 17 سالم بود مدرسه میرفتم واصلا بیمار نبودم اعتیادم نداشتم باوکیلی صحبت کردم تقریبا همونموقع ها گفت فتوکپی پروندرو نامه بدم بیار منم وضع مالیم خوب نبود اونموقع که وکالت بدم شکایت کنم آیا میتونم بنظر شما باوکیل شکایت کنم من قبل ازینکه اونجا برم حکم رشدم داشتم ؟ از دکتر بعد ازین همه مدت اگرمیشه مدرکی نیاز نیست ؟ چون فتوکپیش هست منم چیزیو امضاء نکردم برای اثبات اینکه بزور بستری کردن؟ کاره دکتر و نگهبانا تخلف بوده یانه گوشیمم گرفتن بزور ؟ بعد شکایت کنم امکان داره جزایی دادگاه تعیین کنه و در نهایت پوله وکيلمم بگیرم ممنون فقط يه سؤال دیگه که ربطی به این یکی سوالم نداره اگر قیم موقت رضایت بده يه پرونده ای که خسارت جانی وارد شده میشه پرونده رو باز کرد یا دیگه نمیشه خیلی ممنون.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مشمول مرورزمان نشده باشه کیفری قابل طرحه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت آدم ربایی کنید
با کپی پرونده میتوانید به نتیجه برسانید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در پاسخ به هردو سوال عرض می کنم اول باید مدارکتو ببینم بعد راجع به آن نظر بدهم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتیاد یا بیماری داشته باشید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در مورد سوال اول ، در صورت شکایت نتیجه نخواهید ‌گرفت

در مورد سوال دوم ، طبق قانون در جرایم جانی وارده بر ‌ صغیر ، قیم موقت ‌نمیتواند بدون اخذ دیه رضایت بدهد