مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام و درود
بنده آقایی هستم که 30 سال سن دارم و یک دختر و یک همسر دارم
میخواستم بیمه را خریداری کنم که اگر فوت کردم , همسرم و فرزندم بتونن هم حقوق بگیرن و هم دیه مرگ من رو
مثلا اگر سکته کنم و فوت کنم , بتونن دیه من رو از شرکت بیمه بگیرن ؟
اسم این نوع بیمه چیست ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بیمه عمر پس از فوت به شخص معرفی شده از جانب خود فرد فوت شده پرداخت می‌گردد و چنانچه فردی از سوی او تعیین نشده باشد این هزینه به ورثه تعلق خواهد گرفت.

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

بیمه اشخاص و به عبارت دیگر بیمه عمر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این بیمه تحت عنوان بیمه عمر است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام دیه از موضوع درخواست شما خارج است، منتها میتوانید بیمه نامه عمر خریداری کنید