مشاوره حقوقی رایگان - طرح سهمیه مناطق محروم

سلا م من یک پزشک اطفال ورودی 93 با سهمیه مناطق محروم هستم. مضافا کارمند رسمی تامین اجتماعی نیز هستم و با این شرایط و مرخصی بدون حقوق دستیاری را شروع کردم در پایان سال سوم دستیاری که مصادف با پایان مرخص بدون حقوق 3 ساله ام بود، دوره دستیاری به 4 سال افزایش یافت و سازمان از من خواست یا شروع بکار کنم یا غیبت رد میکردند لذا با اشنا بازی از دانشگاه شهرستان نامه موافقت انتقال طرح از دانشگاه به سازمان را گرفتم که به موجب ان سازمان یکسال باقیمانده مرا مامور اموزشی کرد. پس از پایان تحصیل، دانشگاه نامه قبلی را نپذیرفت و گفت باید ضریب کا بگذرانم. الان حکمم در شهرستانی رد شده و بصورت غیر مستمر و بصورت گهگهاهی شیفت میدهم، (چون پزشک دارم و نیاز ندارند) ولی هنوز شروع بکارم را قسمت اداری نزده و پرداخت هم نداشته و میگویند ما باید حقوقت را بدهیم و باید از سازمان خروجی بگیری...
من 55 سالمه و جانباز شیمیایی 15%. هستم. چطور میتوانم طرحم را در سازمان باشم یا ضمن طرح دانشگاه حقوق از سازمان خودم بگیرم، وکلا تکلیف کارمندان رسمی سایر سازمانها با تعهدات طرح مناطق محروم چگونه است؟
ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع اداریست و بید موافقت ایشان اخذ شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پر واضح است که قوانین و شرایط و ضوابط الحاقی در هر مورد ناظر به اینده بوده و عطف به ماسبق نمیشود و چنانچه با حقوق مکتسبه اشخاص تلاقی نماید حقوق مکتسبه اشخاص مقدم است و تسری ان به ایام و سنوات ماضی فاقد محمل و وجاهت قانونی است مگر انکه در حکم قانون امکان تسری ان به گذشته تصریح و تاکید شده باشد .