مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دوباره صاحبخانه

سلام
تاریخ 1401/4/1 موعد اجاره من تمام شد ولی با توجه به مصوبه سران قوا درباره تمدید خودکار اجاره با 25درصد افزایش، بنده 25 درصد مبلغ اجاره و رهن را افزایش دادم لکن مبلغ مورد نظر صاحبخانه حدود 150 درصد بود و از من به شورای حل اختلاف شکایت کرد اولا بعلت حاضر نشدن صاحبخانه در جلسه دادگاه و مصوبه سران قوا، دادگاه قرار رد دادخواست ( صدور حکم تخلیه فوری) را صادر کرد و اعلام کرد قرار صادره قطعی میباشد
لکن دوباره ابلاغیه جدیدی آمده که دوباره شکایت کرده و خواهان صدور حکم تخلیه فوری میباشد
نظر شما چیست؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این مصوبات قانون موضوعه نیست باید پس از خاتمه سریعا تخلیه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان درخواست دوباره تخلیه وجود دارد

طبق مصوبه جدید ، قرارداد اجاره با افزایش 25 درصد اجاره بها ، خود به
خود تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنایات مصوبه

اگر خود موجر مستاجر باشد
در صورت فروش مال مورد اجاره و انتقال سند رسمی مالکیت در دفترخانه
در صورت نیاز شخصی موجر به مورد اجاره و اثبات نیاز شخصی
در صورت ازدواج اولاد ذکور موجر و ثبت انعقاد عقد نکلح در دفتر ازدواج
و ....