مشاوره حقوقی رایگان - اجازه خرید و فروش داشته یا خیر

با سلام خدمت وکلای عزیز و صبور انشاالله اجرتون با ثامن الحجج که در جوارش هستیم طبق بند یک وکالت نامه قید شده اجازه خرید و فروش داشته به استثناء معاملات اموالی که مشمول مالیات نقل و انتقال میگردد یا معامله ان ممنوع می باشد یا تنظیم وکالت آنها نیاز به پرداخت مالیات نقل و انتقال داشته یا مایحتاج به اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح است دارد حال اینکه مسکن مهر خرید و فروش شون قانونی هست یا نه ،، نقل و انتقال آن حتما مشمول مالیات نقل و انتقال میگردد و جز اموالی هستش که نقل و انتقال آن یا تنظیم وکالت ان مشمول مالیات هستش همسرم با وکالت کاری که از بنده داشته اقدام به فروش آپارتمان مسکن مهر بنده کرده و ثمن معامله رو هم تا دوسال با بیان اینکه آپارتمان رو به رهن و اجاره دوساله داده بهم پرداخت نکرده که هیچ موضوع فروش رو هم کتمان کرده و اکنون هم همون ثمن معامله رو هم پرداخت نکرده هرچند به نصف قیمت واقعی در اون زمان فروخته حال سوال اینجاست با وجود این بند که اجازه خرید و فروش اموالی که مشمول مالیات نقل و انتقال داشته رو نداشته ایا اقدام شون قانونی هست یا نه و سوال دیگه اینکه مگر انتقال یا تنظیم وکالت خرید و فروش آپارتمان مشمول مالیات هستش یا نه؟ ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا معامله باطل است
وکیل طبق این وکالت نامه حق فروش ملک را نداشته است
و در صورت فروش ملک ، معامله باطل است

و موکل باید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد مبیع را به طرفیت وکیل و خریدار هر دو اقامه نماید
و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که وکیل اختیار فروش نداشته باشد در این صورت انتقال باطل است و موکل می تواند جهت ابطال معامله اقدام کند.