مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش مسکن مهر

به نام خدا
ضمن عرض سلام
من یک آپارتمان مسکن مهر در پرند از بنگاه معاملات املاک به صورت قولنامه ای خریدم که همین ملک قبلا توسط همین بنگاه معاملات املاک از نفر اولی که نامش در شرکت عمران پرند ثبت هست خرید کرده اند. الان اگر خدای نکرده نفر اول فوت کند با توجه به اینکه هنوز در شرکت عمران این آپارتمان به نام ایشان است من با مشکلی برای فروش و یا مالکیت آپارتمان مواجه خواهم شد؟ یا با توجه به اینکه من به صورت قولنامه ای از نفر دوم خریده ام مشکلی متوجه من نخواهد شد؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مطمنا با مشکل مواجه می شوید باید سند برگ می,گرفتد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بین مالک و نفر اول قرارداد تنظیم شده باشد و شما نیز با مبایعه نامه معامله کرده باشید مشکل خاصی پیش نمیاد.
در اینگونه معاملات باید طرفین به بنیاد یا تعاونی مراجعه کنند تا انتقال در آنجا ثبت شود وگرنه به نظر بعد مشکل پیش بیاد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مشکل ایجاد خواهد شد
و باید ابتدا انحصار وراثت انجام و مالیات بر ارث پرداخت بشود و همه ورثه مالک ، حاضر به انتقال سند در شرکت
عمران بشوند که ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بین مالک و نفر اول قرارداد تنظیم شده باشد و شما نیز با مبایعه نامه معامله کرده باشید درصورت پیدل شدن مدعی میتوتنید به آنها استناد کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر اگر فوت کردند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراثش میدهید.فعلا که زنده هستندسعی کنید معامله را در زمان خود رسمی و نهایی کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتراست که در زمان حیات اقدامات اداری انجام شود