مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه برای گرفتن وسایل شخصی

سلام. من 2 ماه پیش منزل رو ترک کردم و همسرم موبایلم رو گرفت و وسایلم مانند البسه و لوازم شخصی رو هم اجازه نداد بردارم طی چند پیامک بهش گفتم برم بردارم ولی بازم اجازه نداد اظهارنامه فرستادم برای ایشون الان تماس گرفتن که بیا توافق کنیم اگه توافق کردیم وسایلت رو ببر اگه هم نیای من جواب اظهارنامه رو میزنم نیومد ببره (متاسفانه مدام هم میگه سند داری که این تلفن و لباس و... مال توئه) میترسم برم و یه بلایی سرم بیاره چطوری میتونم با نامه قضایی یا همراه پلیس برای برداشت وسایلم برم؟ (برای جهیزیه اقدامی نکردم فعلا فقط وسایل شخصیم رو میخوام) ممنون میشم دقیق راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت درخواست استرداد وسایل شخصی بدید یا با وساطت شخص مورد اعتماد هر دو مطالبه نمایید و یا مراجعه کنید حضورا و همانجا با 110 تماس بگیرید که وساطت موضوع نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام همراه با خانواده خود مراجعه نمایید

شما باید دادخواست استرداد جهیزیه را به طرفیت زوج اقامه نمایید

و شما باید لیست سیاهه تنظیم و
تمام وسائل جهیزیه را در لیست
ذکر نمایید و سپس
لیست توسط چند نفر شاهد امضا بشود
و دادگاه حکم به استرداد جهیزیه خواهد داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که لیست جهیزیه دارید می توانید با ارائه لیست جهیزیه دادخواست استرداد جهیزیه بدهید.
در صورتی که لیست جهیزیه در زمان تحویل جهیزیه تنظیم نشده می توانید لیستی تنظیم کنید و چند نفر شاهد امضاء کنند سپس با ارائه لیست مذکور و با معرفی حداقل دو نفر شاهد دادخواست استرداد جهیزیه بدهید.
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست استرداد وسایل شخصی طرح نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید