مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

با سلام و ارادت خدمت وکلای محترم
دوستان ایا برای خرید ملک صلح شده متصالح اگر در مبایعه نامه فروشنده باشد و مصالح بعنوان شاهد ذیل مبایعه نامه را امضا کند هم منافع هم ملکیت را منتقل میکنند
در صلح بین این دو حق فسخ یکطرفه و انتفاع برای مصالح تا اخر عمر پیش بینی شده
یا اینکه حتما باید پدر برود حق فسخ و انتفاع را اسقاط کند در دفاتر اسناد رسمی بعد . بنده ملک را خریداری کنم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با امضا قرارداد فروش عملا از حق فسخ عدول کردند ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
امضا مصالح در ذیل مبایعه‌نامه فروش ، به معنی اسقاط ضمنی حق فسخ ذکر شده
در صلح‌نامه عمری میباشد

و لازم نیست که حتما در دفترخانه حق فسخ صلح‌نامه ، اسقاط بشود
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد