مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی

سلام خسته نباشید
من دیسک کمر پروتوژن دارم همراه تنگی کانال نخاعی ارنج دست چپم شکسته و نقص داره حرکتی داره و کامل باز و بسته و موقع باز وبسته شدن درد شدید احساس می کنم 10 درصد پوکی استخوان دارم ترقوه سمت رات بدنم شکسته و بیست سانت پلاتین داره که موقع بلند کردن درد شدید بهم وارد میشه می خواستم ببینم معافیت می تونم بگیرم دانشجوی انصرافی هستم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست درخواست خود را مصرف کنید تا در کمیسیون بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را پیگیری کنید
نظر کمیسیون مربوطه ملاک است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از سازمان نظام وظیفه موضوع را پیگیری نمائید