مشاوره حقوقی رایگان - تمدید کردن معافیت پزشکی

باسلام من سال 92معافیت پزشکی گرفتم ورفتم محل خدمتم و ارائه دادم اونها هم بهم تسویه لشکری دادن و من فکرکردم کارم تمام شده.درصورتی ک من بایداون مدارکو میبردم کمیسیون استان لرستان.خرم آباد..ولی کسی ب من چیزی نگفت الان بعدازهشت سال ب من میگن بایداون کارومیکردی.حالا بایدچه کرد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما جنبه حقوقی ندارد ازارگان مربوطه سوال شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از طریق حوزه نظام وظیفه پیگیری نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

مدارکتان را به کمیسیون ارائه دهید تا کارت معافیتتان صادر شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق نظام وظیفه پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود ابتدا به نظام وظیفه و سپس به محل خدمت خود رجوع کنید…