مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی در مورد خودرو

سلام ارادت. چند روز پیش خودرویی فروختم به کسی که واقعا نیازمند بود و اعلام کرد 20 میلیون الان میتونم پرداخت کنم الباقیشو طی دو فقره چک از من دریافت کنید منم 1 جورایی دلم براش سوخت دوتا چک به من داد 20 میلیونم نقد داد چک و بنامم ثبت کرد امروز رفتم چک و بگیرم گفتن چک و جلوش و بسته به عنوان کلاهبرداری مبایعه نامه با هم نوشتیم که 20 میلیون نقد الباقی طی دو فقره چک اگر چنانچه چک برگشت بخوره معامله فسخ هست الان من چه طوری میتونم ماشینمو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست وصل نمایید و بعد از آن درخواست استرداد خودرو را ثبت کنید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام اولا باید مبایعه نامه بررسی شود
درصورتی که الزام به تحویل ثمن‌ دهید معامله قابل فسخ نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به مفاد قرارداد داردبا اثبات تدلیس و فسخ قرارداد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ بیع برای خریدار ارسال نمایید

و سپس دادخواست اعلام تنفیذ فسخ بیع به علت خیار شرط و استرداد مبیع را به طرفیت خریدار اقامه نمایید
و لایحه دفاعیه دقیق تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید
و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ و استرداد ثمن معامله بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست تنفیذ فسخ مبایعه‌نامه و استرداد مبیع دهید