مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام من چند ماه پیش یه ماشین به پدر زنم فروختم بدون شاهد و حتی دست نوشته ای
سند و مدارک هم دست منه الان یکی از چک هاش پاس نشده و میگه نمی‌خواد پاس کنه میتونم خودرو رو برگردونم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شرط فسخ داشته باشید می توانید قرارداد را فسخ کنید در غیر این صورت می توانید چک را برگشت زده و وجه آن را مطالبه و نسبت به توقیف خودرو یا سایر اموال وی اقدام کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتیکه ایشان اثبات نماید که معامله صورت گرفته باشد شما نمی‌توانید ماشین را برگردانید و صرفاً می‌توانید مطابق چک ثمن معامله را مطالبه کنید بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست چک را به اجرا بگذارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانی طی اظهارنامه اعلام فسخ نمایید سپس دادخواست تایید فسخ و استرداد ثمن معامله دهید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

چون قرارداد مکتوب و حاوی شرط فسخ جهت فسخ معامله ندارین، صرفا وجه چک را میتوانید مطالبه کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

چک رو فرم بزنید وبه روی چک اقدام کنید خودرو را توقیف کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بستگی به توافقات حاصله دارد