مشاوره حقوقی رایگان - بیمه زنان خانه دار

باسلام و خداقوت. بنده جواز کسب به اسمم هست و خانم خانه دار هستم و بیمه ای ندارم آیا میتوانم بیمه زنان خانه دار شوم؟ چون شنیده ام کسی که جواز به اسمش هست نمی‌تواند تحت پوشش هیچ بیمه ای شود لطفا روشنم کنید. ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید در این خصوص اقدام نمایید و یا با تلفن 1420 کارشناسان تامین اجتماعی تماس حاصل فرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از اداره بیمه مربوطه پیگیری نمایید