مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مقید به وقت نظارت

سلام دادخواست دادم جهت مطالبه وجه سفته جلسه در تاریخ 1402/10/27تشکیل شد و الان بعداز گذشت دوهفته از تاریخ جلسه در جواب اومده پرونده مقید به وقت نظارت در تاریخ 1402/11/24میباشد معنی این جمله چیست ؟؟؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

وقت نظارت جهت این است که پرونده از جریان خارج نشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وقت نظارت مربوط به شعبه است

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

وقت نظارت وقتی است که پرونده از طرف دفتر بایستی به قاضی تحویل شود

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

سلام
پرونده شما در آن تاریخ مورد بررسی قرار می‌گیرد تا اقدامات بر روی آن انجام شود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

یعنی تا 24 ام قاضی کاری با پرونده ندارد! ممکن است استعلامی گرفته و تا آن تاریخ منتظر می ماند یا حتی کثرت پرونده ها و اولویتهای دیگر موجب تاخیر در رسیدگی می شود...

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وقت نظارت برای رسیدگی به پرونده توسط قاضی میباشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده مقید به وقت نظارت است دو حالت دارد یا قرار است استعلاماتی اخذ شود و فعلا گرفته نشده یا اینکه سر شعبه شلوغ است سر فرصت مناسب پرونده بازبینی میشود

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام وقت نظارت برای خود قاضی جهت اظهارنظر و صدور رای هست

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

تعیین وقت نظارت برای ایجاد فرصت کافی جهت نوشتن رای هست