مشاوره حقوقی رایگان - 1-پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1401/06/23 می باشد

قید به وقت نظارت به تاریخ 1401/06/23 می باشد یعنی چه ؟
علت طرح:اجراي حکم
محکومیت:انجام مفاد نيابت
اتهام:تهديد
محکوم علیه:
محکوم له:

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده جهت انجام نیابت قضایی شهرستان دیگر ارسال و در وقت نظارت جهت اقدام قضایی میباشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وقت نظارت مربوط به شعبه و گرفتن استعلامات و... است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق سامانه عدل ایران یا حضورا پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است و ممکن است که تجدید شود.
شما می توانید برای پیگیری پرونده حضورا به شعبه مراجعه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پرونده در 23 شهریور ماه مورد بررسی قرار می‌گیرد تا دستورات لازم برای اجراداده شود داده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقت نظارت جهت اقدام قضایی میباشدو جهت انجام نیابت قضایی شهرستان دیگر ارسال شده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یعنی پرونده شما بدون حضور طرفین در وقت مشخصی رسیدگی خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وقت نظارت مربوط به امور داخلی شعبه استبه جهت انجام دستورات و اینکه از روند رسیدگی خارج نگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقت نظارت وقتی است برای بررسی پرونده بدون احضار طرفین و معمولا زودتر از این نوعد بررسی می شود

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

باسلام پرونده در 23 شهریور ماه مورد بررسی قرار می‌گیرد تا دستورات لازم برای اجراداده شود داده شود