مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت تام الاختیار

سلام
دوسال پیش مشکلی برای منزل پدری ما پیش آمد .( من و خواهر و تنها برادرم که هرسه مجرد هستیم به همراه مادرم در خانه زندگی میکنیم) خواهر بزرگترم (که متاهل میباشد) گفت چون مادر ما کسالت دارد بمن وکالت بدهید تا شکایت کنم. ما دفترخانه رفتیم و او آنجا گفت وکالت تام الاختیار بدهید که ما باز هم پذیرفتیم.
بعد از انجام کار خواهرم دیگر پیگیر شکایت و حل مشکل خانه نشد. حالا میخواهم بدانم میشود وکالت را باطل کنیم؟ و آیا همه ما باید برای ابطال وکالت باید به دفترخانه برویم چون برادر من بیمار است و مراجعه به دفتر خانه برای او دشوار میباشد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وکالت بلاعزل بوده نمیتوانید عزل کنید یا باطل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر وکالت بلاعزل نباشد امکان عزل وکیل در دفترخانه وجود خواهد داشت

ولی اگر وکالت بلاعزل باشد شما
باید دادخواست اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکالت‌نامه بلاعزل باشد می توانید ب دفترخانه مراجعه کنید و وکیل را عزل کنید.
اگر وکالت بلاعزل باشد می توانید دادخواست بدهید و قرارداد را ابطال کنید که برای ابطال باید دلیل داشته باشید.
اگر وکالت تام و بلاعزل است می توانید سهم خود را به نام یکی انتقال دهید و با ارسال اظهارنامه به وکیل آباد لام کنید که موضوع وکالت از بین رفته تا نتواند اقدامی انجام دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
هر یک نفر هم می تواند اقدام کند
اما اجازه فسخ دادید?
حدود اختیارات چیست?

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه وکالت بلاعزل را نمی توانید باطل کنید