مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه مزاحم

سلام
ما یک همسایه مستاجر داخل کوچه داریم که هر شب دعوا می کنند و گهگاهی هم مرد به زنش فحش می دهد.چندبار با صاحبخانه تماس گرفتیم ولی ایشان توجهی به نحوه سروصدای ناشی از دعوای مستاجرش نمیکند.
نحوه شکایت از همسایه مان چگونه هست و متن دادخواست را چگونه تنظیم کنیم؟
آیا با یک نفر شاهد کافیست؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
تماس با 110 و تنظیم صورتجلسه
شکایت کیفری به دفتر خدمات الکترونیک قضایی
مزاحمت و سر و صدا

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام ابتدا با 110 تماس بگیرد که صورتجلسه تنظیم شود سپس شکوائیه مزاحمت طرح و تقدیم نمایید. شهود نیز باید 2 شاهد مرد یا یک مرد و 2 خانم باشند و یک نفر کافی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا یک استشهادیه را تتظیم و همسایه ها امضا نمایند
و سپس دادخواست رفع مزاحمت را
به طرفیت همسایه اقامه نمایید
و با معرفی دو نفر شاهد در دادگاه ادعای خود را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در زمان درگیری با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام.
دلایل باید داسته باشید.
از دفتر قضایی
و ..