مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت همسایه

باعرض سلام و ادب. یک نفر حدودا 3 الی 4 سال یک مغازه اجاره که ابعاد مغازه حدود 20 الی 30متر هست موقعیت مغازه نبش کوچه بن بست 30متری و این مغازه فاقد گاراژ می باشد. حالا این اقا موقع تعمیرات خودرو که حدودا 80 درصد کار این اقا تعمیرات دزدگیر ماشین هست از کوچه بن بست به عنوان گاراژ و همچنین از پیاده رو عمومی استفاده می کند. یعنی هر موقعیتی گیرش بیاد استفاده می کند و ایجاد مزاحمت از قبیل بستن کوچه ، ایجاد سروصدا و سلب آرامش توسط مشتریان خود می کند ( یعنی توی خونه نشستی و آسایش و آرامش نداری) و هرچی تذکری میدی در این 3 الی 4 سال قبول نمی کند . چند بار هم به صاحب مغازه گفته شده و میگه من راضی پولش رو سر وقت میده و قبول نمی کنه با علم به اینکه همه این مردم ازاری رو مستاجرش دارد و می دونه ، این اقا حتی موقع تعمیرات خودروها سرکوچه بن بست توسط مشتریان خود رو می بنده و هنگام عبور به داخل کوچه باید منتظر جابه جا شدن ماشین ها باشی.آیا بنده می تونم از دست این آقا با این مردم آزاری شکایت کنم؟ بنده هم از این اقا عکس گرفته و هم فیلم برداری کردم. اگه راهی هست یا چاره ای خواهش مندم که راه نمایی کنید؟
( این شغل تا اونجایی که من توی اینترنت گشتم زیر نظر هیچ اتحادیه ای هم نیس) . چطوری میشه طرح شکایت کرد و باید به کی ( شهرداری ، پلیس 110، بازرسی اصناف، و..... ) شکایت کرد؟ در ضمن مبلغ وکالت رو هم اعلام بفرمایید؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول یک تامین دلیلی کنید و سپس بابت مزاحمت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا توسط پلیس صورتجلسه و تامین دلیل انجام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است