مشاوره حقوقی رایگان - حق انتفاع

با سلام خدمت وکلای با احترام
ایا انتقال عین به غیر موجب زایل شدن حق انتفاع میشود
در صورتی که ملکی را متصالح به غیر بفروشد و متصالح هم بیع را بعنوان شاهد امضا کند حق انتفاع زوال پیدا میکند یا خیر ؟
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علی الاصول خیر. مگر انکه در صلحنامه شرط انتقال منافع وجود داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
در صلح عمری همراه با حق فسخ برای مصالح ، اگر قبل از فوت مصالح ، متصالح مال را انتقال بدهد و مصالح هم قرارداد انتقال را امضا نماید این به معنی اسقاط ضمنی حق فسخ مصالح میباشد

و دیگر مصالح نمیتواند قرارداد صلح را فسخ نماید مگر در موارد خاص