مشاوره حقوقی رایگان - حق سنوات

سلام من 2سال و 2 ماه هست در فروشگاهی مشغول به کار هستم که هر سه ماه یو بار با ما قرارداد میبندن اگر بنده استعفا بدم و قرارداد امضا نکنم میتونم ازشون شکایت کنم بعد تسویه ...چون حق و حقوق را کامل پرداخت نمیکنن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله بااحراز رابطه کارگر وکارفرما می توانید بابت حقوق ومزایای در اداره کار پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در اداره کار اقامه دعوا نمایید