مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بدلیل حق سنوات

با سلام.بنده از سال 97 مسئول برق یک شرکتی بودم‌که از امسال اخراج شدم.این شرکت هر سال دو سه ماه تعطیل میشد ولی باز من برای بازدید از تاسیسات برق به شرکت هر از گاهی سر میزدم و حقوق کامل را میگرفتم حتی در ایام تعطیل.
الان به من پایان کار نمی دهند و می گویند چون دو سه ماه تعطیل میشد و ما حقوق و بیمه را برایت پرداخت کرده ایم پایان کار نمی دهیم.می توانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید و حق سنوات خود را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بلافاصله در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بلافاصله در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سریعا به هیات تشخیص حل اختلاف کارگری محل خدمت غشکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به اداره کار محل خدمت خود مراجعه ودرخواست خود را مطرح نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از ان مدت را باید درخواست نامه تسویه و پایان کار و ادامه همکاری نمایید . تا بتوانید برای بیمه بیکاری اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید و حق سنوات خود را مطالبه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره کار بازگشت به کار را بخواهید یا بابت سنوات شکایت نمایید تا رسیدگی شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

و حق سنوات کارانه پاداش و حقوق حق مرخصی سنوات عیدی یارانه و ...

خود را مطالبه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله از طریق اداره کار موضوع را پیگیری نمایید