مشاوره حقوقی رایگان - ولی قهری

با سلام درود خدمت شما سوالی داشتم در مورد ولی قهری (شوهرم 10 سال پیش فوت کرده حضانت بچه ها به من رسیده ولی قهری با اموال شوهرم واسه خودش کار و کاسبی راه انداخته الان که پسرم به سن قانونی رسیده اموالشو نمیده) آیا می‌توان از ولی قهری شکایت کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

و شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردند
و سپس باید دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه را به طرفیت تمام وراث اقامه کنید تا سهم هر کدام از وراث معلوم گردد

و اگر مال غیر منقول یا مغازه متوفی تحت تصرف پدربزرگ بوده است شما باید دادخواست اجرت المثل ایام تصرف را اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله دادخواست تحریر ترکه بدهید ونسبت به تصرفات پدر بزرگ اجرت المثل ایام تصرف نیز امکانپذیر است